Straipsniai

2014 - 04 - 27
Jūratė Sprindžiūnaitė - gastronomijos žurnalistė, rašanti straipsnius apie gėrimus ir maistą, bei kalbinanti šioje srityje dirbančius žmones. Prieš kuri laiką, jos rašalinė plunksna išraitė straipsnį apie „Duoklė Angelams“ įkūrėją Gintautą Dindą. Straipsnį balandžio mėnesio numeryje išspauzdino žurnalas „Moteris“, o šiandien jį jau gali skaityti ir mūsų internetinės svetainės lankytojai.   
2013 - 12 - 27
Kiekvienais metais, kuomet senieji skaičiuoja paskutines valandas, dažnam tampa įprasta pažvelgti atgal ir įvertinti praėjusius metus, bei pagalvoti apie ateinančius. Nesame išmintis ir mes.
2013 - 04 - 22
Yra daugybė vynuogių rūšių, tačiau konjako gamybai ledžiama naudoti tik setynias.
2013 - 04 - 22
Konjakas stiprus alkoholinis gėrimas, gaunamas du kartus distilioujant baltą vyną ir gautą vynuogių spititą brandinant naujo ąžuolo statinėse. Visas gamybos procesas skirstomas į kelis stadijas kurios yra stipriai kontroliuojamos: vynuogių surinkimas, vynuogių presavimas, fermentacija, distiliaciaja, brandinimas, maišymas, pilstymas į butelius.

Puslapiai